Jornadas y talleres del Plan de Transferencia Tecnolóxica 2019

La importancia del sector agrario en Galicia, así como la evolución y especialización de la agricultura y la silvicultura debido fundamentalmente a los cambios económicos, tecnológicos y ambientales, exijen un nivel adecuado de información y formación en el sector técnico y económico. Esta información y formación estará destinada a la sensibilización en materia de calidad de los productos, gestión sostenible de los recursos naturales, gestión técnica-económica, protección del medio y conservación del paisaje.

Xornadas 2019

Boas prácticas de hixiene na produción primaria agrícola

Fecha de celebración: 25/11/2019
Lugar de celebración: Centro Comarcal Exposalnés de Cambados
Organiza: Servizo de Explotacións Agrarias de Pontevedra

Aproveitamentos silvopastorais en montes veciñais en man común

Fecha de celebración: De 25/10/2019 hasta 26/10/2019
Lugar de celebración: Centro de Formación e Experimentación Agraria (CFEA) de Lourizán
Organiza: Centro de Formación e Experimentación Agraria de Lourizán

Planificación das tarefas de rehabilitación urxente das áreas forestais queimadas

Fecha de celebración: De 24/10/2019 hasta 25/10/2019
Lugar de celebración: Salón de actos, Centro de Investigación Forestal de Lourizán. Estrada Pontevedra Marín, km 3,5, Igrexa 19. Lourizán, Pontevedra.
Organiza: Centro de Investigación Forestal de Lourizán

Mellora silvícola para o piñeiro en Galicia

Fecha de celebración: 24/10/2019
Lugar de celebración: Axencia Galega de Calidade Alimentaria. Sala de reunións do Pazo de Quián. Lugar de Quián, s/n ‐ 15881 Boqueixón (A Coruña)
Organiza: Centro de Investigación Forestal Lourizán, AGACAL (Axencia Galega da Calidade Alimentaria)

A elaboración de vinagres. Innovacións en Galicia

Fecha de celebración: 22/10/2019
Lugar de celebración: Edificio da Fundación Comarcal de Ribadavia (Extensión Agraria). Avda. Redondela nº3, 3º. Ribadavia (Ourense)
Organiza: AGACAL (Axencia Galega da Calidade Alimentaria) e EVEGA (Estación de Viticultura e Enoloxía de Galicia)

Páginas

Talleres 2019

Técnicas de nivel alto de abatemento dirixido de árbores con motoserra con apoio do cable e cabrestante

Fecha de celebración: De 25/10/2019 hasta 26/10/2019
Lugar de celebración: Centro de Formación e Experimentación de Lourizán
Organiza: Centro de Formación e Experimentación Agraria de Lourizán

Novos procesos de recoñecemento dos atributos dos vinagres

Fecha de celebración: 21/10/2019
Lugar de celebración: Estación de Viticultura e Enoloxía de Galicia (EVEGA). Salón de Actos Leiro (Ourense)
Organiza: AGACAL (Axencia Galega da Calidade Alimentaria) e EVEGA (Estación de Viticultura e Enoloxía de Galicia)

Enxertos en froiteiras

Fecha de celebración: De 20/09/2019 hasta 21/09/2019
Lugar de celebración: Aula de formación do edificio administrativo da Xunta de Galicia en Lugo
Organiza: Oficina Agraria de Lugo (OAC) de Lugo

As ferramentas para a comunicación dixital

Fecha de celebración: 07/06/2019
Lugar de celebración: La Molinera, Rúa do Abrevadeiro (Ourense)
Organiza: Deputación Ourense, Concello de Ourense, GAIN (Axencia Galega De Innovación), La Molinera, Fundación Juana de Vega

Aromas do Ribeiro. Novos procesos de recoñecemento dos atributos nos viños da DOP Ribeiro

PLAZAS AGOTADAS
Fecha de celebración: 22/03/2019
Lugar de celebración: Hotel Balneario Arnoia - Arnoia (Ourense)
Organiza: Concello de Arnoia, C.R.D.O. Ribeiro e a Fundación Juana de Vega

Páginas

Jornadas - histórico

Boas prácticas de hixiene na produción primaria agrícola

Fecha de celebración: 25/11/2019
Lugar de celebración: Centro Comarcal Exposalnés de Cambados
Organiza: Servizo de Explotacións Agrarias de Pontevedra

Aproveitamentos silvopastorais en montes veciñais en man común

Fecha de celebración: De 25/10/2019 hasta 26/10/2019
Lugar de celebración: Centro de Formación e Experimentación Agraria (CFEA) de Lourizán
Organiza: Centro de Formación e Experimentación Agraria de Lourizán

Mellora silvícola para o piñeiro en Galicia

Fecha de celebración: 24/10/2019
Lugar de celebración: Axencia Galega de Calidade Alimentaria. Sala de reunións do Pazo de Quián. Lugar de Quián, s/n ‐ 15881 Boqueixón (A Coruña)
Organiza: Centro de Investigación Forestal Lourizán, AGACAL (Axencia Galega da Calidade Alimentaria)

Planificación das tarefas de rehabilitación urxente das áreas forestais queimadas

Fecha de celebración: De 24/10/2019 hasta 25/10/2019
Lugar de celebración: Salón de actos, Centro de Investigación Forestal de Lourizán. Estrada Pontevedra Marín, km 3,5, Igrexa 19. Lourizán, Pontevedra.
Organiza: Centro de Investigación Forestal de Lourizán

A elaboración de vinagres. Innovacións en Galicia

Fecha de celebración: 22/10/2019
Lugar de celebración: Edificio da Fundación Comarcal de Ribadavia (Extensión Agraria). Avda. Redondela nº3, 3º. Ribadavia (Ourense)
Organiza: AGACAL (Axencia Galega da Calidade Alimentaria) e EVEGA (Estación de Viticultura e Enoloxía de Galicia)

Páginas

Talleres - histórico

Defectos do viño. Novos procesos de detección e corrección

Fecha de celebración: 15/11/2018
Lugar de celebración: Sede do Consello Regulador da D.O. Valdeorras. Ctra. N120 - Km 463. Vilamartín de Valdeorras (Ourense)
Organiza: EVEGA

Técnicas de alto nivel de abatemento dirixido de árbores, uso do cable e traballos en pendente nos aproveitamentos forestais

Fecha de celebración: De 09/11/2018 hasta 10/11/2018
Organiza: CFEA de Lourizán

Descritores positivos nos viños. Novos procesos de recoñecemento de atributos

Fecha de celebración: 06/11/2018
Lugar de celebración: Museos Claustro Mercedario de Verín. Praza da Mercé de Verín s/n - Verín (Ourense)
Organiza: EVEGA

Descritores positivos nos viños. Novos procesos de recoñecemento de atributos

PLAZAS AGOTADAS
Fecha de celebración: 25/10/2018
Lugar de celebración: Centro Sociocultural de Laias (Casa do pobo). A Lama nº 1. Laias - Cenlle (Ourense)
Organiza: EVEGA

Iniciación ao mantemento e seguridade con motoserra

Fecha de celebración: De 19/10/2018 hasta 20/10/2018
Organiza: CFEA de Lourizán

Páginas

Áreas temáticas relacionadas