Área temática: alimentación

Comunicación coutos micolóxicos

A ordenación e regulación do aproveitamento micolóxico, mediante a recollida de cogomelos ou fungos, nos montes e terreos forestais de xestión privada situados na Comunidade Autónoma de Galicia. Estes aproveitamentos realizaranse dentro dos límites que permitan os intereses de conservación e mellora do monte de acordo co disposto no Decreto 50/2014, do 10 de abril, e de xeito que se garanta a súa persistencia e capacidade de renovación.

Feiras agroalimentarias

*/ INFORMACIÓN BÁSICA SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS PERSONALES × Responsable del tratamiento: Xunta de Galicia - Consellería do Medio Rural
icono cargando

Cargando...

Rexistro de embotelladores

O Rexistro de embotelladores é un rexistro oficial no que deben estar inscritas todas as empresas que envasan ou embotellan viños ou bebidas alcohólicas en Galicia. O número de Rexistro debe figurar nas etiquetas dos produtos comercializados. 

icono cargando

Cargando...

Directorio de industrias agroalimentarias

Este directorio inclúe todas as empresas que elaboran produtos cos distintivos de calidade Denominación de orixe protexida (DOP) ou Indicacións xeográfica protexida (XP).

Subscribirse a RSS - alimentación